Webbdesign

Snabb, snygg & unik.

Behöver du en ny webbsida som är attraktiv, informativ och lättuppdaterad? Vi använder oss av WordPress som är världens mest använda verktyg för webbdesign. Du som kund blir inte låst till oss och kan när du vill vidareutveckla och förändra din webbplats. 

Convera kan erbjuda webbsidor som hanterar bl.a sökmotorsoptimering, nyhetsfunktioner, e-handel, kalenderbokningar, evenemang, forum och mycket mer. Din hemsida ska öppna möjligheter för din verksamhet och dina besökare, inte begränsa.

Fördelar med en webbsida från Convera

 • Responsiv design - Mobilvänlig

  Våra hemsidor görs mobilanpassade med responsive design, det innebär att hemsidan anpassar sig för mobiler och surfplattor.

 • Framtidssäker plattform

  Vi erbjuder löpande support och uppdateringar av WordPress, det säkerställer att er hemsida fungerar korrekt och ni kan erbjuda era kunder ett friktionsfritt besök.

 • SEO

  Vi designar sökmotorsoptimerade webbsidor. SEO är en metod som gör det enklare för sökmotorerna att hitta din hemsida . Detta gör den mer tillgänglig för potentiella användare och kunder.

 • Lätthanterlig

  Med WordPress blir webbsidorna enkla att underhålla och driftsäkra. Webbsidorna är lätta för er att uppdatera med innehåll.

 • Unik & attraktiv

  Ditt företag är unikt och så bör även din hemsida vara. Vi strävar alltid efter att skapa en snygg, modern och UNIK webbsida när vi tar oss ann webbuppdrag. Vi hjälper er att ta fram och sätta samman ett attraktivt bild- och textinnehåll som ger dina besökare den bästa upplevelsen.

Leveransadress: Fasanvägen 21 a, 434 91 Kungsbacka
+46732433270